Playa Albir Te huur voor vakantie , overwinteren of  langere periode.
klik op foto om te vergroten                  in Playa Albir

Het nieuwe complex FONT ROTJA is gelegen in het hartje van Playa Albir. In de buurt bevinden zich winkeltjes , restaurants en een bushalte. Dichtstbijzijnde supermarkt ligt zelfs op 30 meter. Ook het strand van Albir ligt op loopafstand. 

Luxe appartementen ideaal voor 55 plussers om te overwinteren of vast verblijf. Ook zeer geschikt als vakantieverblijf voor kleinere gezinnen ( max. 4 pers )  Alle voorzieningen. Gelegen op het gelijkvloers. Groot zwembad met tropische beplanting. 

Indeling : Woonkamer, open keuken, 1 slaapkamer, luxe badkamer, balkon    (   uitzicht op het zwembad ) , opbergruimte in de kelder van het gebouw.

Voorzieningen: Airco warm en koud, TV met  Nederlandstalige kanalen, kompleet nieuw bemeubeld, keuken met alle apparatuur, wasmachine, badkamer met dubbele lavabo, ligbad met douche. 

Prijzen voor vakantie : Oktober tot mei 275,- euro per week ( + 50,- euro eindschoonmaak ).

September en juni : 325,- euro per week ( + 50,- euro eindschoonmaak ).

Juli en augustus : 400,- euro per week ( + 50,- euro eindschoonmaak ).

Prijzen bij jaarcontract : 675,- euro per maand incl. service kosten, excl.  water, elektriciteit. Prijzen voor overwinteren in overleg 

Beschikbaar :  Op aanvraag

Info : Tel : 0032 (0)496980851 ( maandag tot en met vrijdag tussen 18.00 en 21.00 uur, op zaterdag tussen 13.00 en 18.00 uur,  niet op zondag  )

E.mail: info@playa-albir.com