Vakantieappartementen in Playa Albir

Playa Albir

 

 

In Playa Albir hebben wij voor u verschillende particuliere appartementen gecontracteerd die beschikbaar zijn voor uw vakantie. Ook om te overwinteren zijn er verschillende mogelijkheden. Het voordeel van een particulier appartement is dat deze meestal degelijker zijn ingericht, beter zijn onderhouden en een stuk ruimer zijn dan echte vakantieappartementen.

LIGGING  

Alle appartementen bevinden zich in het centrum van Playa Albir op loopafstand van het strand. Winkels en horeca gelegenheden in de directe omgeving dus geen auto nodig.

INDELING

Alle complexen waar de appartementen zich bevinden zijn voorzien van een zwembad. De gebouwen zijn maximum vier etages hoog en hebben allen een lift. De appartementen hebben een woonkamer, ingerichte keuken, balkon, 1 of 2 slaapkamers en 1 of 2 badkamers . Sommige van deze appartementen zijn voorzien van airco warm/koud. Bij de meeste is een sat.TV aanwezig.

SERVICE

Ondanks dat het hier om particuliere appartementen gaat kunnen wij u toch een lokale service bieden. Zo is er altijd linnen en beddengoed inbegrepen in de huurprijs. Ook een eindschoonmaak ( verplicht ) behoort tot het pakket.

INFO : Tel : 0032 (0)496980851 ( maandag tot en met vrijdag tussen 18.00 en 21.00 uur, op zaterdag tussen 13.00 en 18.00 uur,  niet op zondag  )

E.mail: info@playa-albir.com

 

 

 

Vanwege het wisselend aanbod is het onmogelijk om alle appartementen in beeld te brengen in Playa Albir. Daarom klik op foto om u een indruk te geven van het aanbod.

OVERWINTEREN MOGELIJK

RICHTPRIJZEN per week

van oktober tot en met mei        250,- euro

juni en september                    300,- euro                 

juli en augustus                        450,- euro

eindschoonmaak 50,- euro

Overwinteren: bel voor speciale tarieven